چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

 

انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در طلیعه بیستمین سالگرد فعالیت خود و در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خویش، اولین تالار گفتگوی تخصصی حقوقی - سیاسی بین المللی (با اولویت مقالات به زبان فارسی) را دایر کرد. تالار گفتگوی تخصصی انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد از آن زمان به صورت مرتب، پذیرای مقالات کوتاه استادان، پژوهشگران و دانشجویان حقوق بین الملل، روابط بین الملل و سایر رشته های مرتبط با مسائل ملل متحد بوده است. مقالات دریافتی، مورد داوری فوری قرار می گیرند و بعد از تایید یا اصلاح در پایگاه اینترنتی تالار گفتگو منتشر می شوند. هدف اصلی تالار، تمرکز بر مسائل روز حقوقی- سیاسی بین المللی مرتبط با عملکرد سازمان ملل متحد است که ضرورت دارد در فاصله‌ای کوتاه، نظرات دقیق کارشناسی در خصوص آن موارد منتشر شود.

انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد از کلیه استادان، دانشجویان و پژوهشگران مسائل و موضوعات مرتبط با سازمان ملل متحد دعوت می‌کند مقالات خود را برای انتشار در تالار گفتگو به نشانی ایمیل  iauns.ir.2011@gmail.com ارسال نمایند.

تالار گفتگو مقالات نوشته شده به زبان های فارسی و انگلیسی را منتشر می کند. مقالات باید با فرمت مایکروسافت ورد (Word) تهیه شده و علاوه بر متن، حاوی نام، عنوان علمی و عکس نویسنده باشند. نویسندگان می توانند نشانی حساب های خود در شبکه‌های اجتماعی را نیز در ذیل عنوان خود درج و همچنین می توانند نشانی اینترنتی سایت یا اکانت خود را به صورت هایپرلینک به نام خود اضافه کنند. لازم است دانشجویان یا فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که تا امروز با انجمن همکاری نداشته‌اند، آخرین مدرک تحصیلی یا سندی که موید اشتغال به تحصیل آنان باشد را نیز همراه با مقاله ارسال کنند.

حجم مقالات ارسالی باید بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه باشد. مقالات طولانی‌تر، باید در دو یا سه قسمت تنظیم شوند. مقاله باید با فونت زر شماره ۱۲ برای متون فارسی و فونت Times New Roman شماره ۱۱ برای متون انگلیسی و بدون عناوین برجسته (بولد) یا ایتالیک و بدون نیم فاصله تهیه شود.

لطفا توجه شود که کلیه مطالب مذکور در مقاله اعم از استناد به اسناد ملل متحد، آرای قضایی یا داوری، کتب و مقالات علمی، اخبار رسانه ها، مطالب وبلاگ های تخصصی، آمار و ...، باید با ارجاع مناسب (ترجیحا به صورت هایپرلینک) همراه باشد. ارجاعات مقاله باید به صورت هایپرلینک (در مورد منابع آنلاین) یا درون متنی درج شود. نیازی به درج فهرست منابع در پایان مقاله نیست. همچنین مناسب است چنانچه در تالار، مقاله‌ای با موضوع مشابه منتشر شده است، در صورت امکان مورد ارجاع قرار گیرد.

نمونه ارجاعات مناسب به صورت هایپرلینک (روش درج هایپرلینک را اینجا مطالعه کنید):

  • وزیر امور خارجه در مورد برجام و رابطه آن با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت گفت ...
  • همانگونه که دبیرکل ملل متحد در فراخوان مورخ ۳۰ آوریل ۲۰۲۰ خود یادآور شده است ...
  • نویسنده در این مقاله (ص. ۸) متذکر شده است که ...

در ارجاعات درون متنی به این ترتیب عمل شود: (نام و نام خانوادگی نویسنده، نام اثر، سال انتشار، شماره صفحه).

تالار گفتگو با ورود به دومین سال فعالیت خود از اردیبهشت ۱۴۰۰، به وسیله شورای دبیران اداره می شود. شورای دبیران، شامل جمعی از استادان و پژوهشگران حقوق و روابط بین الملل است که به صورت داوطلبانه در تهیه، نگارش، داوری و ویراستاری مقالات تالار گفتگو با انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد همکاری می کنند.

آیین نامه کمیته جوانان انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد



اطلاعات بیشتر